Virtain kansalaisopisto

Virtain kansalaisopiston kotisivuille pääset linkistä www.virrat.fi/2453/

Virtain kansalaisopistossa järjestetään runsaasti sellaista harrastusluonteista toimintaa, johon sinä opiskelijana voit myös osallistua.  On monia käden taitoihin liittyviä kursseja, on liikuntaa, musiikkia ja kieliopintoja.  On myös mielenkiintoisia luentoja silloin tällöin.  Kurssit ovat iltaisin, joten saat ne hyvin mahdutettua päiväohjelmaasi.

Periaatteessa kaikki kansalaisopiston kurssit on tarkoitettu kaiken ikäisille harrastajille, siis myös nuorille ja opiskelijoille.

Kansalaisopistosta löydät myös sellaisia kursseja, jotka voit sisällyttää omiin opintoihisi. Lukioon rehtorin kanssa neuvottelemalla on mahdollista saada hyväksiluettua osaksi lukion opintoja mm. seuraavat kurssit: Ensiapu 1, Ensiapu 2, kuvataiteen kurssit (myös posliinimaalaus ja keramiikka) sekä Jooga (liikunnan soveltuvana kurssina). Myös muista muista kursseista voi kysyä rehtorilta.

Liikuntakurssiesta nimenomaan nuorille (kuten PIRKOn ja lukion opiskelijoille) on suunnattu Nuorten kuntosaliharjoittelu sekä Nuorten ryhmäliikunta. Lähde reippaasti mukaan, niin ryhmät saadaan täyteen ja kurssit voidaan toteuttaa. Ikäliikuntaryhmiä lukuunottamatta liikuntakursseille saa osallistua kuka vain, eli myös eri oppilaitosten oppilaat ovat lämpimästi tervetulleita.

Liikuntakurssien lisäksi opiston ohjelmassa on tarjolla taidekursseja, erilaisia kädentaidon kursseja sekä musiikkikursseja. Kannattaa rohkeasti poiketa tutustumaan itseä kiinnostavaan kurssiin, sillä yhden kerran saa käydä ilmaiseksi tutkailemassa, olisiko kurssi itselle sopiva!

Opisto ottaa mielellään vastaan myös vinkkejä kokonaan uusista kursseista ja luennoista, eli jos mieleen tulee joku uusi kurssi, jollaiselle haluaisi osallistua, kannattaa vinkata siitä kansalaisopistolle esim. sähköpostilla kansalaisopisto@virrat.fi  niin yritämme saada kurssin toteutumaan.

Ajantasainen opiston ohjelma eli Siwiä tarkkoine, päivitettyine aikoineen ja paikkoineen löytyy netistäkansalaisopiston osoitteesta www.virrat.fi/2453/

Kansalaisopisto toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan mielenkiintoiseen harrastustoimintaan. Lähde mukaan ja ota toverisikin seuraksi.    Kansalaisopistoon on helppo tulla: katso ohjelmasta, missä ja milloin Sinua kiinnostava kurssi kokoontuu. Poikkea paikalle – siitä se lähtee.

Seuraa myöskin tätä kansalaisopiston blogia, jossa kerromme ajankohtaisista tapahtumista ja luennoista