Musiikki

www.merikanto-opisto.fi

www.virrat.fi

Oletko harrastanut musiikkia tai onko musiikin harrastaminen ollut suuri haaveesi.  Mikäli näin on, suuntaapa askeleesi Merikanto-opistoon.  Se harmaa puutalo siinä Virtain kaupungintalon vieressä.  Sieltä saat tarkempia tietoja, miten voit jatkaa tuota harrastustasi myös uudella opiskelupaikkakunnallasi, Virroilla.  Musiikkiopistomme tarjonta on niin laaja, että varmasti jokainen oman mielenkiintonsa kohteet sieltä löytää.

Oletko kiinnostunut kuorolaulusta ?  Sitäkin harrastustasi sinulla on oivat mahdollisuudet jatkaa Virroilla.  Kaupungissamme toimii monta laadukasta kuoroa, jotka mielellään ottavat nuoria uusia kuorolaisia joukkoonsa. Kuoroja ovat Virtain Mieslaulajat, Virtain Naislaulajat, Torisevan laulu, Waskikööri sekä Virtain kirkkokuoro.

Näiden mahdollisuuksien lisäksi voit selailla Virtain kansalaisopiston opinto-opasta Siwiää (on myös netissä Virtain kaupungin sivuilla).  Sieltä löydät lisää musiikin harrastusmahdollisuuksia aina pelimanneista alkaen.  Tutustupa tarjontaan ja lähde mukaan. Kansalaisopiston kotisivuille pääset siis yllä olevan kaupungin linkin kautta laittamalla Haku-kohtaan sanan “kansalaisopisto”.