Tredu Virrat

Pirkanmaan koulutuskonserni-kuntayhtymä ja Tampereen ammattiopisto yhdistyivät 1.1.2013. Yhdistymisessä syntyi uusi ammatillinen oppilaitos, Tampereen seudun ammattiopisto Tredu.

Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa opiskelee noin 8000 nuorta ja lähes 10 000 aikuista. Tredulla on toimintaa 19 toimipisteessä Tampereella ja ympäristökunnissa. Virtain toimipisteessä voi opiskella nuorten koulutuksessa liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä
turvallisuusalan perustutkinnot. Virroilla järjestetään myös aikuiskoulutusta.

www.tredu.fi

Teemme kiinteää yhteistyötä paitsi ammattikorkeakoulun, myös virtolaisten yrittäjien ja lukiokoulutuksen kanssa.  Yhdessäoloa tukeva oppimisympäristö tarjoaa hyvät puitteet niin merkonomien ja turvallisuusvalvojien opiskelijoille kuin myös tuleville lähihoitajille.

Aidon ja luontevan kokemuksen oman alan yrittäjyydestä saat toimimalla opiskelijaosuuskunnassa yhteisten projektien parissa.  Osuuskunta “Tekevät kädet” toivottaa sinut tervetulleeksi opiskelemaan Virroille ja osallistumaan erilaisiin mielenkiintoisiin projekteihin yhteistyössä virtolaisten yrittäjien kanssa.

Koulutusalamme Virroilla ovat:

  • Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala: Liiketalouden perustutkinto, merkonomi
  • Tekniikan ja liikenteen ala: Turvallisuusalan perustutkinto, turvallisuusvalvoja
  • Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala: Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja

Kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella lukio-opintoja ammattiopintojen rinnalla. Opiskelijana voit suorittaa yksittäisiä lukiokursseja, ylioppilastutkintoon vaadittavat kurssit tai koko lukion oppimäärän. Tämä ammattilukio-opiskelu toteutetaan yhteistyössä Virtain lukion kanssa.

Aikuiskoulutusta järjestetään Virroilla mm. seuraavasti:

  • Yrittäjyyskoulutukset: Yrittäjän peruskurssit ja yrittäjän ammattitutkintokoulutus.
  • Suomea suomeksi –koulutus yhteistyössä Pohjois-Pirkanmaan TE-toimiston kanssa.
  • Lähihoitajakoulutus yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa.
  • Vanhustyön erikoisammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena.
  • Yrityskohtaista henkilöstökoulutusta

Teepä surffailumatka kotisivuille, niin löydät sieltä kaikki tiedot, jotka TREDUn järjestämään ammatilliseen koulutukseen liittyvät opinto-ohjelmista käytännön tietoihin saakka.  Huomaat kuinka suureen koulutuskokonaisuuteen olet tullut opiskelemaan.