Tredu mukana yritysideakisassa

by · May 8, 2014

Tampereen seudun ammattiopiston, Tredun, Virtain toimipisteen liiketalouden ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijat ovat aloittaneet toukokuuhun kestävän yritysideakilpailun. Kilpailua varten he ovat keränneet blogiin opiskelijoiden ideoita. Blogissa keskustellaan myös yrittäjyydestä.

Liiketalouden 1 ja 2 ryhmät jakaantuivat itse valitsemiinsa pienryhmiin maaliskuun lopulla. Tämän jälkeen ryhmät alkoivat suunnitella yritysideaa. Käytettävissä oleva budjetti per ryhmä oli 50-100 euroa. Tuotteita oli mahdollista tilata myös ulkomailta ja yksi ryhmä tilasikin niitä aina Kiinasta asti. Ryhmät aloittivat projektin tekemällä yritysideasuunnitelman

Ohjaajina ovat liiketalouden opettajat Jaana Pekkala ja Satu Haveri sekä Oppilasosuuskunta Tekevät Kädet.

Kilpailu etenee seuraavasti:
28.3. ryhmien jakaminen ja ohjeistus; joka perjantai välitsekkaus ja ryhmien esittely auditoriossa
23.5 tuomaristo valitsee voittajaryhmän

Palkintoina koko ryhmä saa liput Provinssirockiin (arvo 69e pe tai la)

Tutustu pienryhmien blogeihin:

Tuunaajatytöt

Myyntiprojekti
OhYou!
Gazza
Micromale
Operaatio Shanghai

Add a Comment